Livinsteel

Wat zijn modulaire modules

De Meubels van Livinsteel zijn modulair ontworpen, dat betekent dat ze kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van de gebruiker. Er zijn veel opties voor vorm, kleur en design, zodat klanten hun meubel kunnen aanpassen aan hun unieke stijl en functionaliteitseisen. Er is dus geen standaard ontwerp, elk product is uniek.

Voordelen van modulaire Modules

De groeiende vraag naar veelzijdige en aanpasbare woonmeubels is reden boor de populairiteit van modulaire meubels. Livinsteel gebruikt vooral staal voor de modulaire meubels vanwege de duurzaamheid en strakke esthetiek. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van staal voor modulaire meubelsen is de duurzaamheid. Staal is een sterk en stevig materiaal dat zware belasting kan verdragen en weerstand biedt tegen slijtage. Dit maakt het ideaal voor drukbezochte gebieden zoals woonkamers, thuiskantoren en slaapkamers. Staalmeubelen kunnen ook worden gepoedercoat voor extra duurzaamheid en een gladde, gepolijste afwerking die gemakkelijk te reinigen is.

Binnen meubels

Livinsteel biedt een breed scala aan modulaire meubels om aan uw specifieke behoeften te voldoen. 

Modules

Halve module: 67x46x29
Halve module XL: 100x46x29
Zeshoek module: 67x46x58
Zeshoek module XL: 100x46x58

Kleuren

Zwart, wit, blauw, groen. (1 laag poedercoat)
Op aanvraag zijn andere kleuren ook mogelijk tegen meerprijs.

Je meubels nu eindeloos combineren

Modulaire meubels zijn opgebouwd zijn uit afzonderlijke modules of onderdelen die op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden. Dit geeft de gebruiker de flexibiliteit om het meubelstuk aan te passen aan specifieke ruimte en functionaliteitseisen. Tv Meubels, kasten, dressoir kasten kunnen worden gecombineerd in een breed scala aan configuraties. Dit maakt onze modulaire meubels zo populair voor elke woningen een andere keuze zelf voor ruimtes, zoals studio’s of kleine appartementen. Deze meubels zijn ook ideaal voor mensen die vaak verhuizen of een veranderende levensstijl hebben  omdat ze gemakkelijk opnieuw kunnen worden geconfigureerd en aangepast.

“Het doel van een module meubels is om eindeloze mogelijkheden te creëren door het gebruik van losse modules die je volledig naar jouw smaak kunt inrichten, zonder rekening te hoeven houden met de grootte of vorm van de ruimte waarin ze geplaatst worden. Hierdoor is jouw module meubel geschikt voor een breed scala aan ruimtes, van kleine studentenkamers tot bedrijfspanden en kantines.”

TV Meubel


Afmetingen: 267 x 87 x 46
Meubel Prijs: €1170
Kast


Afmetingen: 133 x 116 x 46
Meubel Prijs: €699
Dressior


Afmetingen: 200 x 116 x 46
Meubel Prijs: €1198